2020 står Skillingaryds Motorklubb, för första gången i klubbens historia, som arrangör för en deltävling i Rally-SM. Helgen efter midsommar intas Vaggeryd och Gnosjös kommuner av tusentals tillresta rallyentusiaster, team och landets allra snabbaste förare och kartläsare.

Arbetet inför rallyfesten helgen 26-27 juni pågår för fullt och en stor pusselbit har nu fallit på plats i form av Göhlins i Gnosjö AB, som går in som huvudsponsor till arrangemanget.

– Vi är superglada över att ha Göhlins med i den här satsningen. De är en viktig och framgångsrik aktör i vårt område. Vi har nu på kort tid fått fint stöd från Vaggeryds och Gnosjö kommuner plus detta avtal med Göhlins. En väldigt skön signal till alla våra medlemmar att de timmar de lägger ner ses som något positivt och engagerande för bygden, säger tävlingsledaren Mats Bergman.

Göhlins har funnits i Gnosjö sedan 1912, och företaget ägs idag av familjen Göhlin i tredje och fjärde generationen. De levererar industriförnödenheter huvudsakligen i Gnosjöregionen, men även i övriga landet genom e-handel. Ett område som ökar hos Göhlins är tejp och tillfällig skyddsfilm, men fortfarande är det skärande bearbetning och automation som utgör största delen av verksamheten.

– Vi ser mycket fram mot samarbetet med Skilling 500-organisationen och ett sånt här tillfälle kan man inte missa att vara med att sponsra. Vi tror att publiktillströmningen blir den största någonsin i Gnosjö kommun, säger Göran Göhlin.